- 350g frosne erter
- 2 buljongterninger
- 4dl vann
- 1 fedd hvitløk
- 1 stor løk
- Noen gode spiseskjeer creme fraiche
- Melk eller vann til å justere tykkelsen
Grovhakk løk og hvitløk.
Varm opp litt smør i en stor gryte og surr løken lett i noen minutter.
Tilsett ønsket krydder. Jeg brukte paprika, pepper og cayennepepper
Tilsett ønsket krydder. Jeg brukte paprika, pepper og cayennepepper
Finn fram blender eller stavmixer og hell i suppa og creme fraiche. Kjør til du har en glatt og fin konsistent.
Hell tilbake i kjelen for å varme opp. Synes du suppa er for tynn kan du la den koke ned litt. Synes du den er for tykk kan du tilpasse med litt melk eller vann.
Hell tilbake i kjelen for å varme opp. Synes du suppa er for tynn kan du la den koke ned litt. Synes du den er for tykk kan du tilpasse med litt melk eller vann.
Server som den er, eller topp med krutonger, bacon, kjøtt, pølser, parmesan eller noe annet snacks
No comments:
Post a Comment