Wednesday, October 16, 2019

Indisk Daal


  • 1 stor løk - finhakket
  • 2 fedd hvitløk - finhakket
  • 2 bokser kokte røde linser 
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • saften av 1/2 sitron
  • 3dl grønnsaksbuljong
  • 3 ts garam masala
  • 1 ts chiliflak
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ts gurkemeie
  • salt
  • fersk koriander
Varm litt olje i en gryte og tilsett hakket løk og hvitløk. La det surre noen minutter før du rører inn krydderet.

Ha i linser, kokosmelk, tomater og buljong. La det koke under lokk i ca. 30 minutter. Ta av lokket og la det koke videre i ca. 10 minutter slik at gryta tykner litt.

Bland inn sitronsaft og strø over hakket koriander før servering.

Server med ditt favorittilbehør. F.eks ris, naanbrød og raita.

No comments:

Post a Comment