Friday, October 11, 2019

Breakfast burritos

Disse kan du lage en haug av i slengen, pakke de godt inn i plastfolie innerst og aluminiumsfolie ytterst og fryse ned. Så kan du ta opp og tine i kjøleskap over natten. Gjerne fjern aluminiumsfolien og lunk de 30 sekunder i microen før du spiser.

Tilpass mengden av hver ingrediens ut i fra hva du liker best. Jeg brukte:
  • 3 middels store søtpoteter
  • 3 små avokadoer
  • 1 paprika
  • 170 gram kidney bønner
  • 170 gram bønnemix
  • 100 gram brun ris
  • 10 eggehviter
  • 4 hele egg
  • Salsa saus, eller hvilken som helst saus du liker
  • 8-12 store fullkornstortillas


Stikk noen hull i søtpotetene med en gaffel og sett de i mikroen på full guffe til de er møre og gjennomkokte. Dette tar litt tid, så begynn med dette.

Kok risen.

Skyll av bønnene og ha de i en stor bolle.

Kutt paprika og avokade, og sett til side.

Lag eggerøre med eggehviter, hele egg og godt med krydder.
Tilsett de ferdige eggene i bollen med bønner.

Når potetene er møre, del de i to, skrap ut kjøttet fra skallet og tilsett i bollen.

Tilsett risen når den har kjølt seg ned litt.

Varm tortillasene ca 30 sekunder i mikroen slik at de blir litt myke, og spre de utover benken.

Legg på fyllet, avocado og paprika. Hell over saus og rull sammen.

Pakk godt inn og frys ned.

No comments:

Post a Comment