Thursday, October 17, 2019

Kyllingsnitzel med ruccolapesto

Snitzel
  • 500g kyllingfilet
  • 2 egg
  • ca 3 dl mel
  • ca 3 dl griljermel
  • salt & pepper
Del kyllingen på langs, så du får litt tynne fileter.
Smelt litt smør og olje i en stekepanne på middels varme. 
Pisk sammen eggene i en bolle og ha mel og griljermel i hver sin bolle.
Dypp filetene først i mel, så i egg og så i griljermel. Stekes til de er gjennomstekt og gyldne på begge sider.



Pesto
  • 1 liten pakke ruccola
  • 50g parmesan
  • 40g pinjekjerner
  • olje
  • salt & pepper
Kjør ruccola, parmesan og pinjekjerner i en blender og hakk til du får ønsket konsistens. Smak til med salt & pepper, og tilpass tykkelsen med olje.
Du kan også droppe osten dersom du vil ha en litt magrere variant.

Server gjerne med ovnsstekt potet, revet gulrot, ertepuré, remulade og kapers.


No comments:

Post a Comment