- 500g kyllingfilet
- 2 egg
- ca 3 dl mel
- ca 3 dl griljermel
- salt & pepper
Del kyllingen på langs, så du får litt tynne fileter.
Smelt litt smør og olje i en stekepanne på middels varme.
Smelt litt smør og olje i en stekepanne på middels varme.
Pisk sammen eggene i en bolle og ha mel og griljermel i hver sin bolle.
Dypp filetene først i mel, så i egg og så i griljermel. Stekes til de er gjennomstekt og gyldne på begge sider.
Dypp filetene først i mel, så i egg og så i griljermel. Stekes til de er gjennomstekt og gyldne på begge sider.
Pesto
- 1 liten pakke ruccola
- 50g parmesan
- 40g pinjekjerner
- olje
- salt & pepper
Kjør ruccola, parmesan og pinjekjerner i en blender og hakk til du får ønsket konsistens. Smak til med salt & pepper, og tilpass tykkelsen med olje.
Du kan også droppe osten dersom du vil ha en litt magrere variant.
Du kan også droppe osten dersom du vil ha en litt magrere variant.
Server gjerne med ovnsstekt potet, revet gulrot, ertepuré, remulade og kapers.
No comments:
Post a Comment